Nyelv / Language

Ismerje meg cégünket

Mint minden cég életében, így a Mind Center Tanácsadó és Szolgáltató Kft. életében az a legfontosabb, hogy egyre jobban, hatékonyabban működjön, folyamatosan fejlődjön.
Tovább>>>

Tekintse meg referenciáinkat

Ha Önt nem győzik meg a száraz tények, akkor tekintse meg azok listáját, akik már mellettünk döntöttek.
Tovább>>>

Partnereink

Tekintse meg partnereinket.
Tovább>>> 

Kapcsolat

Ismerje meg kollégáinkat, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.
Tovább>>>

Mint minden cég életében, így a Mind Center Tanácsadó és Szolgáltató Kft. életében az a legfontosabb, hogy egyre jobban, hatékonyabban működjön, folyamatosan fejlődjön. Ehhez azonban elengedhetetlen a biztos anyagi háttér. Ennek megteremtésén dolgozunk a Mind Center Tanácsadó és Szolgáltató Kft-ben. Vállalkozásunk 2005-ben indult útjára, azóta akkreditált (AL-1362) felnőttképző intézmény (01-0173-06) lettünk, majd 2014 szeptemberétől megszereztük az engedéllyel rendelkező képző intézmények nyilvántartásában szereplő számot, azaz E-000296/2014. Fő feladatunk az általunk írt pályázatok maradéktalan megvalósítása, ebben fontos szerepet kap a felnőttképzés is: szakmai, nyelvi, csoportos vállalati tréning, rendezvényszervezés, valamint vállalatok humánerőforrás-fejlesztéssel és kutatás-fejlesztéssel kapcsolatos tevékenységek támogatása.

Az elmúlt években általános elismerést arattak partnereink körében a megrendelő igénye szerinti formában és helyszínen lebonyolított nyelvtanfolyamaink, informatikai-számítástechnikai képzéseink, továbbképzéseink, tréningjeink, amelyeket vezetőknek, vezető szakembereknek, szervezetfejlesztőknek tartottunk. Szintén nagy sikert arattak a személyes hatékonyság-növelő, kommunikációs és, szakmai tréningjeink. Programjainak sajátossága, hogy előzetesen egyeztetett igényekhez egyedi megoldásokat kínál.

Ügyfélkapcsolataink során az igényekhez rugalmasan alkalmazkodó, „testreszabott” megoldásokkal fejlesztjük a szervezetek emberi erőforrásait. Abban támogatjuk együttműködő partnereinket, hogyan érhetnek el kölcsönösen magas elégedettséget munkatársaiknál és ügyfeleiknél egyaránt, valamint hogyan növelhetik eredményességüket a személyes hatékonyság és a vezetői készségek magasabb szintre emelésével.
Célunk, hogy kölcsönös bizalmon, elégedettségen, megbecsülésen alapuló kapcsolatokat valósítsunk meg vezetők, munkatársak, ügyfelek és partnerek között, hozzájárulva életminőségük és hatékonyságuk növeléséhez.

A Mind Global-nak és partnereinek, így a Mind Center Kft.-nek épp az az erőssége, hogy partnereinek teljes körű szolgáltatást képes nyújtani, akkor ha humánképzésről, pályázatokról, rendezvényszervezésről és ezek megvalósításáról van szó.