Nyelv / Language

Ismerje meg cégünket

Mint minden cég életében, így a Mind Center Tanácsadó és Szolgáltató Kft. életében az a legfontosabb, hogy egyre jobban, hatékonyabban működjön, folyamatosan fejlődjön.
Tovább>>>

Tekintse meg referenciáinkat

Ha Önt nem győzik meg a száraz tények, akkor tekintse meg azok listáját, akik már mellettünk döntöttek.
Tovább>>>

Partnereink

Tekintse meg partnereinket.
Tovább>>> 

Kapcsolat

Ismerje meg kollégáinkat, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.
Tovább>>>

A Mind Center Kft. szakmai tudásának felajánlásával kívánja támogatni minden partnerénél a humánerőforrás-fejlesztési törekvéseket, amelynek nélkülözhetetlen eleme a rendezvény- és programszervezés.
Vállaljuk 10-15 fős csapatépítő tréningek, vagy akár 4-500 fős rendezvények megszervezését is. A programok megvalósításakor tiszteletben tartjuk megrendelőink igényeit, és minimális elvárás esetén is igyekszünk maximális teljesítményt nyújtani. Olyan rendezvények lebonyolítását is szívesen vállaljuk, ahol a pihenés és a szórakozás a cél, amelynek hatékonyságát és sikerességét komoly előadói adatbázis és élményjátéktárunk támasztja alá. Szóljon a program pihenésről vagy szórakozásról, mi felépítjük több száz fős tréningek tartós és szellemes, játékokkal tarkított "menetrendjét" is.

Vállalkozásunk elsődleges célja a megrendelői igények tökéletes kielégítése, ezért igény esetén a rendezvényhez szükséges források előteremtésében is segítünk. Kérje alkalomra szabott ajánlatunkat!
Kül- (indoor) és beltéri (outdoor) rendezvényeket is egyaránt vállalunk.